Ugrás a tartalomra

Az én folyóm

Yazmin from Mexico
Jazmin is preparing the sediment cores of RSD For me this methodology that I've learnt and used during my internship will be a really useful tool for my studies, due I will work with a lake and one of the tasks will be analyze and sampling ... Thank you, Institute of Aquatic Ecology!
Buczkó Krisztina
Készülődés az üledék "megfúrásához" a Ráckeve-Soroksári Dunaágban A Ráckevei-Soroksári-Duna (RSD) vizsgálatával célunk a Duna-ág állapotváltozásainak hosszútávú feltárása az üledékben megtalálható abiotikus és biotikus indikátorok felhasználásával. Az első 3 fúrás kiemelésére 2021. május 14-én került sor. Majd 2021 június 8-9-én megtörtént a további üledékminták begyűjtése, amely során a Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság logisztikai segítséget nyújtott.
Buczkó Krisztina
A Duna Szobnál - 2021 április Úgy gondoltam, hogy mi jóban vagyunk a Dunával, én szeretem Őt és Ő is csupa szépet és jót ad/adott nekem. Gyerekfejjel a szobi Dunaparton ülve, két zeneiskolai óra között, a fejemből kiálló botfülemmel vágyakozva néztem a folyam hömpölygését, mentem volna vele a város felé. 18 éves koromtól szinte minden hétvégét a vizen töltöttünk, előbb keel-boat-ban, majd kajakban, végül kenuban.